Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pentukurssi ja arkitottelevaisuuskurssi 2021

 

Kurssien järjestämisestä ja ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

 

 

Pentukurssi ja arkitottelevaisuuskurssi 2020

 

 

Pentukurssi tulossa syksyllä 2020!

Pentukurssi on suunnattu kaikille 8 vko - 12 kk ikäisille pennuille ja kurssilla keskitytään muun muassa yhteistyöhön ja keskittymiseen omistajan kanssa, rajojen opetteluun ja leikkimiseen. Lisäksi
opetellaan istumaan, menemään maahan sekä tulemaan luokse.

 

Apua arkeen –kurssi on suunnattu yli vuotiaille koirille ja siellä keskitytään muun muassa hihnakäyttäytymiseen, rajojen opetteluun, keskittymiseen ja yhteistyöhön. Kurssilla pureudutaan jo syntyneisiin ongelmiin ja lähdetään opettamaan uusia toimintamalleja, jotta elä arjessa olisi helppoa.

Molemmat kurssit sisältävät yhden teoriaillan ja kolme käytännön harjoituskertaa. Teoriaillassa käsitellään muun muassa koiran oppimista, ominaisuuksia ja niiden hyödyntämistä, vahvisteiden käyttöä ja oikea-aikaisuutta sekä miten hyvä suhde koiran kanssa syntyy ja miten sitä ylläpidetään.

Osallistumismaksut:

50€/koira/kurssi, 10€/kuunteluoppilas, SPL-kasvattajille kuuntelupaikka ilmainen!
Maksutiedot saat ilmoittautuessasi alaosastoista.

Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen. Aloitus 15.9.2020 ja muut kerrat sovitaan yhdessä kurssin alkaessa.

Ilmoittaudu mukaan splkantahame@gmail.com

 

 

 

OHJAAJAN ENSIMMÄINEN KOE:

Johtokunta on päättänyt, että tänä vuonna alaosasto tukee jäseniään maksamalla vuonna 2020 suoritetun koemaksun takaisin OHJAAJAN ENSIMMÄISESTÄ saksanpaimenkoira- tai palveluskoiraliiton alaisesta kokeesta, mistä tulee koulutustunnus (ei bh-koe eikä ad-koe). Voit anoa koemaksua takaisin toimittamalla kokeen jälkeen omat ja koirasi tiedot (muista myös pankkitiedot), kopio maksetusta kuitista ja kilpailukirjasta rahastonhoitajallemme Leena Vehmaselle, yhteydenotot ensin sähköpostitse splkantahame@gmail.com tai puhelimitse 040 8404308.

 

 

Ajankohtaista